MY WAY
PBZ CARD BUSINESS ACCOUNT

Visa kartica za obrtnike

Ispunite pristupnicu

Financijske pogodnosti

Dodatne pogodnosti

PBZ Sinergo 2.0 paketi

Sigurnost i osiguranje

Programi nagrađivanja

Online usluge

 • Limit potrošnje do 100.000 kuna
 • Mogućnost ograničenja limita potrošnje po svakom korisniku kartice.
 • Financijska evidencija: pri svakom korištenju kartice zatražite od prodajnog mjesta bezgotovinski račun R-1 koji će Vam omogućiti da porez po ulaznom računu knjižite u pretporez.
 • Mjesečna specifikacija troškova za svakog dodatnog korisnika.
 • Obročna otplata do 36 rata bez kamata i naknada na odabranim prodajnim mjestima diljem Hrvatske.
 • Pristup gotovom novcu na 2,7 milijuna bankomata u Hrvatskoj i svijetu. Visa karticom za obrtnike u Hrvatskoj možete podići do 1.500 kuna u razdoblju od 30 dana u PBZ poslovnicama (uz osobni dokument), na bankomatima (uz PIN) te u inozemstvu na bankomatima do 600 eura u razdoblju od 30 dana. Naknada za podizanje gotovine je 5,5% (minimalno 30 kuna)
 • Kredit za kupnju roba i usluga s otplatom putem Visa kartice za obrtnike, kreditne linije Privredne banke Zagreb d.d. na odabranim prodajnim mjestima omogućuje veće kupnje, a u roku nekoliko minuta i bez ikakve dodatne dokumentacije. Korištenjem kredita ostvarujete pravo pretporeza, a kamate se porezno priznaju kao rashod poduzeća.
 • Ugovorna terećenja bez naknade.
 • Visa karticu za obrtnike karticu možete koristiti u cijelom svijetu na 61 milijun prodajnih mjesta i 2,7 milijuna bankomata.

Limit potrošnje – mogućnost ograničenja
S Visa karticom za obrtnike odobren Vam je limit potrošnje koji se odnosi na sve izdane kartice ukupno. Ako je zatraženo prilikom popunjavanja pristupnice za izdavanje kartice, dodijeljen je i osobni limit potrošnje po pojedinom korisniku kartice. Ograničenje se odnosi na troškove koje Vam šaljemo na naplatu u jednom obračunskom razdoblju. Svaki korisnik kartice svoj iznos limita dobiva prilikom primitka kartice. 

Plaćanje računa – dulje dospijeće plaćanja
Visa kartica za obrtnike omogućava Vam podmirivanje računa s odgodom i na taj način optimalnu kontrolu troškova. Troškovi učinjeni i knjiženi u jednom obračunskom razdoblju dospijevaju Vam na naplatu u punom iznosu tek u sljedećem obračunskom razdoblju. Plaćanje računa vrši se bez naknade, izravno s vašeg poslovnog računa u Privrednoj banci Zagreb d.d. uz produljeno dospijeće naplate od 20 dana, za razliku od uobičajenog roka plaćanja od 8 dana. Ako želite, račun možete platiti i ranije, izravnom uplatom PBZ Cardu u svim poslovnicama Privredne banke Zagreb d.d. 

Dodatni korisnici 
I Vaši zaposlenici te članovi obitelji mogu imati dodatnu Visa karticu za obrtnike. Pridružite i njima pogodnosti korištenja kartice. Pristupnicu zatražite u najbližoj poslovnici Privredne banke Zagreb d.d. na PBZ SinerGo desku. Više informacija saznajte na najbližem SinerGo desku, na www.pbz.hr ili na besplatnom info telefonu 0800 729 266.

Jednostavno do dodatne kartice za članove Vašeg obrta.

Iskoristite pogodnosti PBZ Sinergo 2.0 paketa koje smo za Vas pripremili u suradnji s Privrednom bankom Zagreb d.d. Odaberite paket koji najviše odgovara potrebama Vašeg poslovanja te uštedite vrijeme i novac!

Trošak korištenja proizvoda i usluga iz paketa ravnomjerno je raspoređen kroz cijelu godinu i plaća se mjesečno, automatskim terećenjem poslovnog računa.

Više informacija o sadržaju paketa saznajte na najbližem PBZ Sinergo desku, na www.pbz.hr ili na besplatnom info telefonu 0800 729 266.

 • Osiguranje od posljedica nesretnog slučaja (nezgode) - Kao korisnik Visa kartica za obrtnike osigurani ste od posljedica nesretnog slučaja s uključenjem slučaja smrti neovisno o uzroku: za slučaj smrti uslijed nezgode do 10.000 kuna; za slučaj smrti neovisno o uzroku za pokriće troškova nastalih po kartici do 3.000 kuna. Saznajte više! 
 • Paket putnog osiguranja u međunarodnom zrakoplovnom prijevozu (ako je zrakoplovna karta plaćena karticom): za trajni gubitak prtljage u zrakoplovnom prijevozu 2.000 kuna, za kašnjenje prtljage u zrakoplovnom prijevozu više od 6 sati 1.000 kuna, za kašnjenje leta više od 4 sata 350 kuna, za slučaj nužne medicinske pomoći u inozemstvu do godišnjeg limita od 18.750 kn po osiguraniku po osigurateljnoj godini
 • Visa Secure usluga bazirana je i razvijena na 3-D Secure modelu, globalnom standardu za provjeru autentičnosti kupaca u sustavu sigurnih internetskih transakcija.
 • Izrada zamjenske kartice - ako karticu izgubite, oštetite ili Vam je ukradu na Vaš zahtjev dostavit ćemo Vam novu karticu bez naknade i u najkraćem mogućem roku.
 • Premium Rewards – uz osobnu Premium Visa karticu
  Kao osnovni sudionik, u Program možete pridružiti i poslovnu karticu koja glasi na Vaše ime, ako ste prilikom prijave za to ishodili suglasnost tvrtke u kojoj radite. Potrebno je samo poslati nam dopis o pridruživanju na broj faksa 01/ 636 33 62 ili e-mailom na premium.rewards@pbzcard.hr.
 • Premium Rewards je program nagrađivanja, u kojem putem redovne potrošnje i urednog plaćanja računa sakupljate nagradne bodove u omjeru 1 kuna = 1 bod. Bodove možete zamijeniti za robu i usluge po svom izboru, uz neograničeno vrijeme za odabir, jer Premium Rewards bodovi nikada ne zastarijevaju. Prva godina sudjelovanja je bez naknade, a godišnja naknada za sljedeće godine sudjelovanja iznosi 120 kuna. Saznajte više na premiumrewards.hr.
 • MyWay usluga (mobilna i web aplikacija) omogućuje:
  • pregled i ispis računa iz prethodnih razdoblja te nefakturiranih troškova – ovdje provjerite kako
  • promjenu osobnih podataka
  • odobravanje online kupnji uz korištenje MyWay mTokena
  • aktiviranje usluge E-račun i druge funkcionalnosti

  Registrirajte se na našim internetskim stranicama ili besplatno preuzmite MyWay aplikaciju na App Storeu, Google Playu ili Huawei AppGalleryu.

 • Pretraživač bankomata je online usluga koja omogućava lociranje bankomata po cijelom svijetu na kojima je omogućen pristup gotovom novcu putem Premium Visa kartica.
 • E-info usluga Vam omogućuje da po osobnim karticama dobivate ažurne SMS informacije o stanju potrošnje i Premium Rewards bodova, ako ste član Programa te e-mail obavijesti o pogodnostima i akcijama kod naših partnera.

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku newslettera ili slanjem poruke na adresu: info@pbzcard.hr. Napominjemo da će odjava biti aktivna najkasnije unutar sedam radnih dana od zaprimanja.

Pitajte nas Kontakti
Kontakti
Korisnici kartica

Korisnici kartica

Poslovni partneri

Poslovni partneri

Odnosi s medijima

Odnosi s medijima

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Korisnici kartica

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422 01/ 61 19 351

Za korisnike PBZ Card Premium Visa kartica


01/61 24 422 01/ 61 19 351 info@pbzcard.hr
Poslovni partneri

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422 01/ 61 19 351

Odjel prodaje


01/ 61 24 499 01/ 61 19 351 prodaja@pbzcard.hr

Odjel upravljanja POS mrežom


01/ 61 24 277 01/ 61 19 351 info.prodajnamjesta@pbzcard.hr

Direkcija podrške kartičnom poslovanju


01/ 61 24 433 01/ 61 19 351 prihvatkartica.transakcije@pbzcard.hr
Odnosi s medijima

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422 01/ 61 19 351

Odnosi s medijima


01/ 63 63 077 01/ 61 19 351 pr.pbzcard@pbz.hr
Službenik za zaštitu osobnih podataka

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422 01/ 61 19 35

Službenik za zaštitu osobnih podataka


01/63 63 080 01/ 61 19 35 zop@pbzcard.hr