MY WAY
NEXI BUSINESS ACCOUNT

Premium Visa Platinum

Ispunite pristupnicu

Financijske pogodnosti

Program nagrađivanja

Online usluge

Sigurnost i osiguranje

Dodatne informacije

Premium Visa Prepaid kartica

 

 • Postanite korisnik Premium Visa Gold kartice bez plaćanja upisnine i uz 50 % popusta na redovnu članarinu (dostupnu na  www.pbzcard.hr), za prvu godinu korištenja! Pogodnost vrijedi za pristupnice primljene od 15. 3. do 14. 7. 2024. Pogodnost bez plaćanja upisnine primjenjuje se za pristupnice primljene od 16. 2. 2024.
 • Potrošnja bez unaprijed određenog limita.
 • Obročna otplata do 36 rata bez kamata i naknada na odabranim prodajnim mjestima diljem Hrvatske.
 • Pristup gotovom novcu od 2,7 milijuna bankomata u Hrvatskoj i svijetu. Premium Visa Platinum karticom možete podići do 300 eura u razdoblju od 30 dana na bankomatima i u poslovnicama Privredne banke Zagreb te u istom razdoblju na bankomatima u inozemstvu možete podići do 1.200 eura, uz proviziju od 5,5% ili minimalno 3,98 eura.
 • Uz PBZ potrošački kredit putem Premium Visa Platinum kartice kupuje se jednostavno: bez jamaca i bez učešća. Kredit možete otplatiti na 24 do 60 mjeseci (kamatna stopa iznosi 6,85%, a EKS je 7,58%)*. Saznajte više!
  * Navedeni EKS primjenjuje se na rok otplate od 24 mjeseca.
  * PRIVREMENA NEMOGUĆNOST KORIŠTENJA POTROŠAČKIH KREDITA
 • Ugovorna terećenja bez naknade.
 • Premium Rewards je program nagrađivanja, u kojem putem redovne potrošnje i urednog plaćanja računa sakupljate nagradne bodove u omjeru 0,13 eura = 1 bod. Bodove možete zamijeniti za robu i usluge po svom izboru, uz neograničeno vrijeme za odabir, jer Premium Rewards bodovi ne zastarijevaju. Prva godina sudjelovanja je bez naknade, a godišnja naknada za sljedeće godine sudjelovanja iznosi 15,93 eura. Saznajte više na premiumrewards.hr.
 • MyWay usluga omogućuje pregled i ispis računa iz prethodnih razdoblja te nefakturiranih troškova, promjenu osobnih podataka i uvid u stanje Premium Rewards bodova. Putem ove usluge moguće je aktivirati mToken koji Vam je neophodan za autorizaciju transakcija na online prodajnim mjestima koja su u 3-D Secure sustavu. Registrirajte se na našim internetskim stranicama ili besplatno preuzmite MyWay aplikaciju na App Storeu ili Google Playu. Putem MyWay usluge možete aktivirati i E-račun uslugu.
 • E-račun je digitalna usluga PBZ Carda, kojom korisnik umjesto papirnatih računa poštom za odabranu karticu ili kartice dobiva mjesečni račun na prijavljenu e-mail adresu. Usluga E-račun dostupna je, bez posebne naknade, osnovnim korisnicima Premium Visa Platinum
 • Pretraživač bankomata je online usluga koja omogućava lociranje bankomata po cijelom svijetu na kojima je omogućen pristup gotovom novcu putem Premium Visa kartica.
 • E-info usluga Vam omogućuje da po osobnim karticama dobivate ažurne SMS informacije o stanju potrošnje i Premium Rewards bodova, ako ste član Programa te e-mail obavijesti o pogodnostima i akcijama kod naših partnera.
 • Osiguranje od posljedica nesretnog slučaja (nezgode) - kao korisnik Premium Visa Platinum kartice osigurani ste do 8.000 eura za slučaj trajnog invaliditeta uslijed nezgode, bez samopridržaja, do 4.000 eura za slučaj smrti uslijed nesretnog slučaja (nezgode). Saznajte više!
 • Paket putnog osiguranja u međunarodnom zrakoplovnom prijevozu (ako je zrakoplovna karta plaćena karticom): za trajni gubitak prtljage u zrakoplovnom prijevozu 530,89 eura, za kašnjenje prtljage u zrakoplovnom prijevozu više od 6 sati 265,45 eura, za kašnjenje leta više od 4 sata 66,36 eura, za slučaj nužne medicinske pomoći u inozemstvu do godišnjeg limita od 4.977,11 eura po osiguraniku po osigurateljnoj godini.
 • Visa Secure usluga bazirana je i razvijena na 3-D Secure modelu, globalnom standardu za provjeru autentičnosti kupaca u sustavu sigurnih internetskih transakcija.
 • Jednostavno do dodatne kartice za članove Vaše obitelji starije od 16 godina.
 • Premium Visa Platinum karticu možete koristiti u cijelom svijetu na 91 milijun prodajnih mjesta i 2,7 milijuna bankomata.
 • Izrada zamjenske kartice - ako karticu izgubite, oštetite ili Vam je ukradu na Vaš zahtjev dostavit ćemo Vam novu karticu u najkraćem mogućem roku.
 • Iznos upisnine, članarine i ostalih naknada možete provjeriti u važećem Cjeniku.

Premium Visa Prepaid kartica – dodatna pogodnost po Vašoj Premium Visa Platinum kartici. 

 

Zašto odabrati Premium Visa Prepaid karticu

 • idealna za kontrolu nad troškovima – plaćanje Prepaid karticom moguće je do visine uplaćenog iznosa na kartici
 • za još sigurnije online kupnje i kupnje u inozemstvu
 • za svakodnevna plaćanja na više od 91 milijun prodajnih mjesta u Hrvatskoj i u svijetu

Jednostavno do Premium Visa Prepaid kartice

 • u MyWay aplikaciji odaberite Zahtjev za izradu Premium Visa Prepaid kartice i kartica će za nekoliko dana stići na Vašu adresu
 • kartica Vam stiže neaktivna te je za njenu aktivaciju potrebno unutar MyWay aplikacije unijeti podatke s kartice, a za aktivaciju beskontaktnog plaćanja potrebno je prvu transakciju napraviti na bilo kojem prodajnom mjestu umetanjem kartice u POS uređaj te unosom PIN-a (PIN se dostavlja poštom) ili na bankomatu odabirom opcije Upit u stanje

Jednostavna uplata na karticu

 • uplata na Premium Visa Prepaid karticu obavlja se u MyWay aplikaciji prijenosom sredstava s osnovne kartice (Premium Visa Gold, Premium Visa Platinum, Premium Visa Infinite)
 • u svakom trenutku možete uplatiti dodatna sredstva s osnovne kartice na Premium Visa Prepaid karticu

Napomena: Premium Visa Prepaid karticu mogu zatražiti osnovni korisnici Premium Visa Gold, Premium Visa Platinum i Premium Visa Infinite kartica. 

Iznos naknade za izdavanje Premium Visa Prepaid kartice možete provjeriti u važećem Cjeniku.

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku newslettera ili putem web forme koja se nalazi ovdje. Napominjemo da će odjava biti aktivna najkasnije unutar sedam radnih dana od zaprimanja.

Pitajte nas Kontakti

Kontakti

Kontakti
Korisnici premium Visa kartica

Korisnici premium Visa kartica

Poslovni partneri

Poslovni partneri

Odnosi s medijima

Odnosi s medijima

Službenik za zaštitu podataka

Službenik za zaštitu podataka

Korisnici premium Visa kartica

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422

Radno vrijeme Kontakt centra:

od ponedjeljka do petka od 8 do 19 sati
subotom od 8 do 16 sati

Pitajte nas!
Poslovni partneri

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

Ugovaranje prihvaćanja kartica – PBZ Card d.o.o.


01/ 61 24 499 prodaja@pbzcard.hr

Operativna podrška – Nexi Croatia d.o.o.


01/ 61 24 277 info.prodajnamjesta@nexigroup.com

Podrška u knjiženju i obradi transakcija – Nexi Croatia d.o.o.


01/ 61 24 433 prihvatkartica.transakcije@nexigroup.com
Odnosi s medijima

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 63 63 077 pr.pbzcard@pbz.hr

Web: Media centar

Službenik za zaštitu podataka

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

zop@pbzcard.hr