MY WAY
PBZ CARD BUSINESS ACCOUNT

Pitanja i odgovori

Što nudi Premium Visa kartica?

PBZ Card Premium Visa kartica nudi Vam jedinstvenu kombinaciju pogodnosti koje je razvio PBZ Card, tijekom dugogodišnjeg poslovanja s American Express karticama, poput programa nagrađivanja, obročne otplate, kredita putem kartice, vrhunske usluge, osiguranja, potrošnje bez unaprijed zadanog limita i drugog kako i dodatne pogodnosti koje donosi Visa; najbolja prihvaćenost u zemlji i svijetu, dodatni sigurnosni standardi te suvremena rješenja plaćanja.

Koje su to nove pogodnosti koje imaju Premium Visa kartice PBZ Carda?

PIN koji omogućuje jednostavnije i sigurnije plaćanje. Mogućnost beskontaktnog plaćanja, sigurna kupnja preko interneta zahvaljujući Visa Secure usluzi putem 3-D Secure sustava, najbolja prihvaćenost u Hrvatskoj i svijetu i dr.

Znači li to da trebam imati tekući račun otvoren u PBZ-u da bih dobio Premium Visa karticu PBZ Carda?

Ne trebate budući da PBZ Card Premium Visa kartica nije vezana za račun u banci pa tako niti za račun u PBZ-u. Dostupna je korisnicima svih banaka.

Kako mogu aktivirati svoju Premium Visa karticu?

Kako biste aktivirali svoju Premium Visa karticu trebate: napraviti prvu transakciju na nekom od prodajnih mjesta umetanjem kartice u POS aparat ili upotrijebiti je na bankomatu, u oba slučaja uz uporabu PIN-a. Ako prvu transakciju želite napraviti na internetskom prodajnom mjestu (online), karticu prethodno trebate aktivirati pozivom na broj 0800 3775 05.

Mogu li aktivirati karticu beskontaktnom transakcijom?

Ne možete. Kartica se može aktivirati umetanjem kartice u POS aparat ili na bankomatu, u oba slučaja uz upotrebu PIN-a.

Kada ću dobiti PIN?

PIN ćete dobiti zasebno prije Vaše kartice.

Moram li unositi PIN i za transakcije ispod 250 kuna?

Za beskontaktne transakcije do 250 kuna dovoljno je približiti karticu POS uređaju, a one iznad 250 kuna potrebno je dodatno potvrditi PIN-om. Limit do 250 kuna je podržan na POS uređajima u RH, a u inozemstvu može varirati. Radi Vaše dodatne sigurnosti u pojedinim situacijama beskontaktnu transakciju ćete trebati potvrditi PIN-om i za manje iznose.

Za što mi je potreban PIN?

PIN Vam je potreban za aktivaciju Vaše Premium Visa kartice, autorizaciju troškova na prodajnom mjestu te podizanje gotovog novca na bankomatu. Stoga je izuzetno važno da PIN upamtite. Ako ste korisnik PBZ mobilnog bankarstva, PIN Vaše Premium Visa kartice možete provjeriti u samoj aplikaciji.

Hoćete li mi naplatiti ponovno izdavanje PIN-a ako ga izgubim?

Novo izdavanje PIN-a na zahtjev korisnika iznosi 20,00 kuna.

Što nudi MyWay usluga?

My Way je besplatna online usluga koja omogućuje pregled i ispis računa iz prethodnih razdoblja te nefakturiranih troškova, promjenu osobnih podataka i uvid u stanje. Ovdje možete aktivirati i E-račun uslugu.

Putem My Way usluge možete aktivirati virtualni mobilni token koji Vam je potreban za autorizaciju online transakcija na prodajnim mjestima koja zahtijevaju takav način autorizacije.

Gdje se može preuzeti MyWay usluga?

Na My Way uslugu možete se registrirati na www.pbzcard-premium.hr ili možete My Way aplikaciju preuzeti na App Storeu ili Google Playu. Korištenje usluge je besplatno.

Na koji način ću kupovati putem interneta? Kako ću autorizirati internetske transakcije?

Za autorizaciju online transakcija koristit ćete virtualni mobilni token na prodajnim mjestima koja zahtijevaju takav način autorizacije, a koji možete aktivirati unutar nove MyWay aplikacije.

Kako ću doći do virtualnog mobilnog tokena?

Virtualni mobilni token dostupan Vam je besplatno putem MyWay aplikacije.

Što je to virtualni mobilni token?

Virtualni mobilni token omogućuje sigurnu autorizaciju online transakcija te se može aktivirati unutar My Way aplikacije. Mobilni token funkcionira na isti način kao i kod prijave na mobilno ili internetsko bankarstvo. Prilikom potvrde kupnje, na internetskom prodajnom mjestu potvrđujete identitet izdavatelju svoje kartice pomoću jednokratne zaporke (sigurnosnog koda), koja se generira putem mobilnog tokena.

Zaboravili ste PIN za mToken, kako doći do novog PIN-a?

My Way aplikaciju je potrebno deinstalirati, te ponovno instalirati. Kod ponovne aktivacije My Way mTokena izaberite novi PIN.

Imaju li sve Premium Visa kartice mogućnost beskonktaktnog plaćanja?

Sve Premium Visa kartice PBZ Carda imaju mogućnost beskontaktnog plaćanja što svaku kupnju čini bržom i maksimalno sigurnom s obzirom da karticu niti u jednom trenutku ne ispuštate iz ruke. Za kupnju do 250 kuna dovoljno je prisloniti karticu POS uređaju, dok je kupnju iznad 250 kuna nakon prislanjanja kartice na POS uređaj potrebno potvrditi PIN-om. Limit do 250 kuna je podržan na POS uređajima u RH, a u inozemstvu može varirati. Radi Vaše dodatne sigurnosti u pojedinim situacijama beskontaktnu transakciju ćete trebati potvrditi PIN-om i za manje iznose.

Nudite li programe ušteda svojim korisnicima?

Korisnicima Premium Visa kartica na raspolaganju su razni programi ušteda, posebne pogodnosti kod izabranih partnera.

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (Newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku Newslettera ili slanjem poruke na adresu: info@pbzcard.hr.

Kontakti
Korisnici kartica

Korisnici kartica

Poslovni partneri

Poslovni partneri

Odnosi s medijima

Odnosi s medijima

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Korisnici kartica

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422 01/ 61 19 351

Za korisnike PBZ Card Premium Visa kartica


01/61 24 422 01/ 61 19 351 info@pbzcard.hr
Poslovni partneri

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422 01/ 61 19 351

Odjel prodaje


01/ 61 24 499 01/ 61 19 351 prodaja@pbzcard.hr

Odjel upravljanja POS mrežom


01/ 61 24 277 01/ 61 19 351 info.prodajnamjesta@pbzcard.hr

Direkcija podrške kartičnom poslovanju


01/ 61 24 433 01/ 61 19 351 prihvatkartica.transakcije@pbzcard.hr
Odnosi s medijima

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422 01/ 61 19 351

Odnosi s medijima


01/ 63 63 077 01/ 61 19 351 pr.pbzcard@pbz.hr
Službenik za zaštitu osobnih podataka

PBZ Card d.o.o.

Radnička cesta 44, 10000 Zagreb

01/ 61 24 422 01/ 61 19 35

Službenik za zaštitu osobnih podataka


01/63 63 080 01/ 61 19 35 zop@pbzcard.hr